Нов Завет

Откровение 7:12 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

велејќи: „Амин! Благослов и слава, мудрост и благодарност, чест и сила и моќ на нашиот Бог во сите векови. Амин!“

Прочитајте целосна глава Откровение 7

Преглед Откровение 7:12 во контекст