Нов Завет

Откровение 6:7 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И кога се раскрши четвртиот печат, го чув гласот на четвртото животно кое рече: „Дојди и гледај!“

Прочитајте целосна глава Откровение 6

Преглед Откровение 6:7 во контекст