Нов Завет

Откровение 22:6 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И ми рече: „Овие зборови се верни и вистинити. Господ, Бог на светите пророци, го испрати ангелот Свој, за да им покаже на Своите слуги што ќе стане наскоро.

Прочитајте целосна глава Откровение 22

Преглед Откровение 22:6 во контекст