Нов Завет

Откровение 20:15 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И кој не беше запишан во книгата на животот, беше фрлен во Огненото Езеро.

Прочитајте целосна глава Откровение 20

Преглед Откровение 20:15 во контекст