Нов Завет

Откровение 2:7 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Кој има уво, нека чуе што им зборува Духот на Црквите: – на оној што победува ќе му дадам да јаде од дрвото на животот што е сред Божјиот рај.

Прочитајте целосна глава Откровение 2

Преглед Откровение 2:7 во контекст