Нов Завет

Откровение 2:6 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

А ова го имаш: ги мразиш делата на николаитите, кои и Јас ги мразам.

Прочитајте целосна глава Откровение 2

Преглед Откровение 2:6 во контекст