Нов Завет

Откровение 2:22 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Ете, неа ја фрлам на постела, и оние што блудствуваа со неа, во маки големи – ако не се покаат за делата свои.

Прочитајте целосна глава Откровение 2

Преглед Откровение 2:22 во контекст