Нов Завет

Откровение 1:7 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Ете, иде со облаци, и ќе го види се­кое око, и оние што Го прободоа; и ќе се расплачат пред Него сите племиња на земјата. Да. Амин!

Прочитајте целосна глава Откровение 1

Преглед Откровение 1:7 во контекст