Нов Завет

Матеј 7:9 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Има ли меѓу вас човек, кој, ако му посака неговиот син леб, ќе му даде камен,

Прочитајте целосна глава Матеј 7

Преглед Матеј 7:9 во контекст