Нов Завет

Матеј 4:6 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

и Му рече: „Ако си Син Божји, скокни долу, зашто напишано е: ‚На ангелите Свои ќе им заповеда за Тебе да Те запазат и на раце ќе Те земат за да не си ја сопнеш ногата од камен.‘“

Прочитајте целосна глава Матеј 4

Преглед Матеј 4:6 во контекст