Нов Завет

Матеј 4:5 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Тогаш ѓаволот Го одведе во светиот град и Го постави на стреата од храмот

Прочитајте целосна глава Матеј 4

Преглед Матеј 4:5 во контекст