Нов Завет

Матеј 4:4 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

А Тој му одговори и рече: „Напишано е – ‚Човек не живее само од леб, туку и од секој збор што излегува од устата на Бога.‘“

Прочитајте целосна глава Матеј 4

Преглед Матеј 4:4 во контекст