Нов Завет

Матеј 26:23 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

А Тој им одговори и рече: „Оној што макна со Мене од чинијата, тој ќе Ме предаде.

Прочитајте целосна глава Матеј 26

Преглед Матеј 26:23 во контекст