Нов Завет

Матеј 25:13 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И така, бидете будни, зашто не го знаете ниту денот, ниту часот, кога ќе дојде Синот Човечки.“

Прочитајте целосна глава Матеј 25

Преглед Матеј 25:13 во контекст