Нов Завет

Матеј 23:11 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Но, најголемиот меѓу вас да ви биде слуга;

Прочитајте целосна глава Матеј 23

Преглед Матеј 23:11 во контекст