Нов Завет

Матеј 21:36 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Тој повторно испрати други слуги, повеќе од првите; но и со нив постапија исто.

Прочитајте целосна глава Матеј 21

Преглед Матеј 21:36 во контекст