Нов Завет

Матеј 16:14 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Тие одговорија: „Едни дека си Јован Крстител, други Илија, а некои Еремија или еден од пророците.“

Прочитајте целосна глава Матеј 16

Преглед Матеј 16:14 во контекст