Нов Завет

Матеј 11:14 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И, ако сакате да прифатите, тој е Илија, кој треба да дојде.

Прочитајте целосна глава Матеј 11

Преглед Матеј 11:14 во контекст