Нов Завет

Марко 4:22 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Зашто нема ништо тајно, што не ќе стане јавно; ниту пак, нешто сокриено, што нема да излезе на видело.

Прочитајте целосна глава Марко 4

Преглед Марко 4:22 во контекст