Нов Завет

Марко 13:29 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Па така и вие, кога ќе видите дека сето тоа се случува, знајте дека е близу, пред врата!

Прочитајте целосна глава Марко 13

Преглед Марко 13:29 во контекст