Нов Завет

Марко 11:10 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Благословено е царството на наши­от татко Давид, кое иде во името Гос­по­дово! Осана во висините!“

Прочитајте целосна глава Марко 11

Преглед Марко 11:10 во контекст