Нов Завет

Марко 1:7 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Тој проповедаше, велејќи: „По мене иде Посилниот од мене, на Кого не сум достоен да се наведнам и да Му ги одврзам ремењата од обувките Негови.

Прочитајте целосна глава Марко 1

Преглед Марко 1:7 во контекст