Нов Завет

Марко 1:20 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

веднаш ги повика и нив. И тие, откако го оставија татка си Заведеј во коработ со наемниците, тргнаа по Него.

Прочитајте целосна глава Марко 1

Преглед Марко 1:20 во контекст