Нов Завет

Лука 6:23 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Зарадувајте се во оној ден и заиграјте, зашто голема е наградата ваша на небото. Зашто и нивните татковци така постапуваа со пророците!

Прочитајте целосна глава Лука 6

Преглед Лука 6:23 во контекст