Нов Завет

Лука 3:8 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Но, направете плод достоен за покајание и не почнувајте да зборувате во себе: ‚Наш татко е Авраам!‘ Зашто ви велам дека Бог може и од овие камења да издигне чеда на Авраам.

Прочитајте целосна глава Лука 3

Преглед Лука 3:8 во контекст