Нов Завет

Лука 3:7 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

А на луѓето што доаѓаа кај него да ги крсти, им велеше: „Породи змиини, кој ви кажа да бегате од гневот што иде?

Прочитајте целосна глава Лука 3

Преглед Лука 3:7 во контекст