Нов Завет

Лука 3:32 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Јесеев, Овидов, Воозов, Салмонов, Наасонов,

Прочитајте целосна глава Лука 3

Преглед Лука 3:32 во контекст