Нов Завет

Лука 23:12 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Во тој ден Пилат и Ирод станаа пријатели, зашто порано беа скарани меѓу себе.

Прочитајте целосна глава Лука 23

Преглед Лука 23:12 во контекст