Нов Завет

Лука 14:9 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Па да не дојде оној што ве поканил и тебе и него, па да рече: ‚Отстапи го местото на овој!‘ и тогаш, засрамен ќе седнеш на последното место.

Прочитајте целосна глава Лука 14

Преглед Лука 14:9 во контекст