Нов Завет

Колосјаните 4:5 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Спрема надворешните однесувајте се благоразумно, ползувајќи го времето!

Прочитајте целосна глава Колосјаните 4

Преглед Колосјаните 4:5 во контекст