Нов Завет

Колосјаните 4:14 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Ве поздравува Лука, возљубениот лекар, и Димас.

Прочитајте целосна глава Колосјаните 4

Преглед Колосјаните 4:14 во контекст