Нов Завет

Колосјаните 3:23 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И сѐ што правите, правете го од ду­шата, како за Господ, а не за луѓе,

Прочитајте целосна глава Колосјаните 3

Преглед Колосјаните 3:23 во контекст