Нов Завет

Колосјаните 3:22 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Вие, слуги, во сѐ бидете им пос­луш­ни на своите земни господари по тело, слугувајте им не само пред очи како оние што сакаат да се умилкуваат на луѓето, туку во простота на срцето, со страхопочит кон Бога!

Прочитајте целосна глава Колосјаните 3

Преглед Колосјаните 3:22 во контекст