Нов Завет

Колосјаните 2:4 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

А ова ви го велам за да не ве измами некој со лукави зборови;

Прочитајте целосна глава Колосјаните 2

Преглед Колосјаните 2:4 во контекст