Нов Завет

Колосјаните 2:2 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Нека се охрабрат срцата нивни та, соединети во љубов во секое богатство, со потполно разбирање, да ја познаат тајната на Бога и Отецот и на Христос,

Прочитајте целосна глава Колосјаните 2

Преглед Колосјаните 2:2 во контекст