Нов Завет

Колосјаните 1:7 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

како што и научивте од Епафрас, нашиот возљубен соработник, кој е верен служител Христов заради вас,

Прочитајте целосна глава Колосјаните 1

Преглед Колосјаните 1:7 во контекст