Нов Завет

Јуда 1:8 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Истото ќе се случи и со оние кои го осквернуваат телото, ја презираат власта и хулат на Славата.

Прочитајте целосна глава Јуда 1

Преглед Јуда 1:8 во контекст