Нов Завет

Јуда 1:3 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Возљубени, грижејќи се постојано, да ви пишувам за нашето општо спасение, сметав дека е неопходно да ви на­пишам и да ве замолам – да се борите за вистинската вера, која им е дадена на светиите еднаш засекогаш,

Прочитајте целосна глава Јуда 1

Преглед Јуда 1:3 во контекст