Нов Завет

Јуда 1:25 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

на Единиот премудар Бог, нашиот Спасител преку Исус Христос, нашиот Господ, слава и величие, сила и власт преку сите векови, сега и во сите времиња. Амин!

Прочитајте целосна глава Јуда 1

Преглед Јуда 1:25 во контекст