Нов Завет

Јуда 1:21 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

запазете се во љубовта Божја, очекувајќи милост од нашиот Господ Исус Христос, за вечен живот.

Прочитајте целосна глава Јуда 1

Преглед Јуда 1:21 во контекст