Нов Завет

Јуда 1:2 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Милост, мир и љубов да ви се мно­жат!

Прочитајте целосна глава Јуда 1

Преглед Јуда 1:2 во контекст