Нов Завет

Јуда 1:19 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Тоа се луѓе што се одделуваат од единството на верата; тие се телесни – и немаат Дух.

Прочитајте целосна глава Јуда 1

Преглед Јуда 1:19 во контекст