Нов Завет

Јуда 1:18 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

тие ви зборуваа дека во последно време ќе се појават подигрувачи, кои ќе постапуваат според своите без­бож­нич­ки желби.

Прочитајте целосна глава Јуда 1

Преглед Јуда 1:18 во контекст