Нов Завет

Јуда 1:15 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

за да изврши суд над сите и за да ги разобличи сите безбожници за сите нив­ни нечисти дела, што ги беа направиле со своето беззаконие, и за сите лоши зборови, што ги изрекле за Него без­божните грешници.“

Прочитајте целосна глава Јуда 1

Преглед Јуда 1:15 во контекст