Нов Завет

Јуда 1:13 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

свирепи морски бранови, што како пена ги испуштаат своите срамни дела; ѕвезди лажни, за кои се чува мракот на темнината засекогаш.

Прочитајте целосна глава Јуда 1

Преглед Јуда 1:13 во контекст