Нов Завет

Јован 9:20 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Родителите негови одговорија и им рекоа: „Знаеме дека е овој наш син и дека се роди слеп;

Прочитајте целосна глава Јован 9

Преглед Јован 9:20 во контекст