Нов Завет

Јован 3:27 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

А Јован одговори и рече: „Не може човек ништо да прими, ако не му е дадено од небото.

Прочитајте целосна глава Јован 3

Преглед Јован 3:27 во контекст