Нов Завет

Јован 19:27 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Потоа му рече на ученикот: „Ете ти мајка!“ И од тој час ученикот ја зеде кај себе.

Прочитајте целосна глава Јован 19

Преглед Јован 19:27 во контекст