Нов Завет

Јован 14:16 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Јас ќе Го помолам Отецот, и Тој ќе ви даде друг Утешител за да биде со вас довека,

Прочитајте целосна глава Јован 14

Преглед Јован 14:16 во контекст