Нов Завет

Јован 13:28 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

А никој од оние што седеа на трпезата не разбраа зошто му го рече тоа.

Прочитајте целосна глава Јован 13

Преглед Јован 13:28 во контекст